İşletmelerde Mesleki Eğitim (7+1 ; 3+1) bilgilendirme ve işbirliği ziyaretleri

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin GÜMÜŞ, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Adem DURU, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selçuk SAMANLI  ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Mustafa Ali ERSÖZ’ün katılımları ile ilimiz Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Uşak Karma Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ile İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şube Başkanlığı yetkililerine, 2018-2019 Akademik yılı Bahar döneminde uygulanacak üniversitemiz Mühendislik Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun tüm bölüm/programlarının kapsamda olduğu İşletmelerde Mesleki Eğitim (7+1 ; 3+1 İşletmelerde Eğitim) programının bilgilendirme ve işbirliği ziyaretleri 19 aralık 2018 günü gerçekleştirildi.