İşletmelerde Mesleki Eğitim (İME) başvuru süreci sona erdi.

İşletmelerde Mesleki Eğitim (İME) öğrenci başvuru süreci sona ermiştir. İşletmelerde Mesleki Eğitim yapmak üzere inşaat mühendisliği bölümünde 19, makine mühendisliği bölümünde 7, malzeme bilimi ve nanoteknoloji mühendisliği bölümünde 4, kimya mühendisliği bölümünde 2 ve otomotiv teknolojisi programında 1 olmak üzere toplam 33 öğrencimiz başvuruda bulunmuştur. Öğrencilerimiz 29 farklı işletmede (Uşak, Ankara, İstanbul, İzmir, Hatay, Şanlıurfa, Sakarya, Manisa, Bursa, Eskişehir, Burdur ve Denizli)  bahar döneminde Mesleki Eğitim alacaklardır.

Öğrencilerimiz İşletmelerde Mesleki Eğitim (İME) başvuru onay süreci( Danışman Öğretim Elemanı-İşletme Yetkilisi-Bölüm Başkanı onayı) tamamlandıktan sonra bahar yarıyılı kayıt yenileme tarihlerinde (11-15 Şubat 2019) OBS sisteminde İşletmelerde Mesleki Eğitim (İME) dersini seçip onaylatarak 18 Şubat 2019 tarihinde onaylanan işletmelerinde mesleki eğitime başlayacaklardır.